next prev
 • oбјавено од во ( Видео , Занимливо , Луд народ , Спорт )

  Компилација сос ногу аредналин, муда…

  Това е видеото за 2014 година, сос кое свето докажаа оти не постои невозможно нешчо !!! Повече…

 • oбјавено од во ( Бисерко криејшн , Бисерко Продакшн , Приказни од Булеварот )

  Ја знам што ќе се случи на 31.12.2014 година некаде околу 23.59…Масите ќе се качат на маси, копиљаците ќе рокаат петарди, оние среќниците нешто ќе галат, пијаниците ќе имаат као нов повод да се натрескаат, медицинските сестри ќе ја плукаат ноќната смена и сите џивџани шо се затруле од алкохол, на плоштад ќе трешти некој Рок ритам измешан со блех оркестар од карши(за инат на комуњарите), некој ќе пенетрира у женска вагина за да му тргне годината, некој ќе гледа Новогодишна програма на телевизија и ќе гмечи сарми, руски салати, мисирки, кокошки, разни вина и наркотици. Повече…

 • oбјавено од во ( Вицови )

  Оди Беровец фоф Америка и го киднапираа… Бутнуваа го под вода, да го дават и му викаа:

  - Злато имаш ле ?

  - Немам… – Одговара Беровецо.

  Па го бутаа пола минута, вадат го и па го питаа:

  - Евра имаш ле ? Повече…

 • oбјавено од во ( Бисерко криејшн , Приказни од Булеварот )

  Кој е од онаа вунтраста генерација, шо ги има живеено златните времиња на правиот скопски мангуплук? Мотање риби, мотање гидан на Застава 101, руки намачкани со уље, дремење у гаража со комбинезон и пиење пиво додека на транзистор иде некој хит од Меморија или Леб и Сол? Кој ги памти искачањата у Метропол и МНТ кога населбите од Скопје држеа ред кој каде ќе излага? Имаше цури, немаше секс. Имаше цицки и многу отечени муда. Накај дома си идевме суви као барут али со пуно срце возбуда дека сме чепнале цице или газе. Немаше пердашење као денес иако мангуплукот беше оригинален а многу евтин. Повече…

 • Последни демотивации
  avtobus tvojto-kuche povlechi planiranje najdobrite-neshta-vo-zhivoto nema-grozni-zheni
 • oбјавено од во ( Видео , Луд народ , Сексулави , Скечове )

  Това најдобрите моми и нијните најдобри изданија за 2014 година… :) Повече…

 • oбјавено од во ( Вицови )

  Маленко градче. Сите се познаваа. Фоф това градче имало касарна и команданто на касарната бил ногу принципиелен човек ама ногу глупав. Еден ден дошла една од жени на командантите шо са били под негова надлежност. Примил ја на муабет и жената почнала да расправја:

  - Команданте, мое маж вчера ми даде да му испера една кошула… и погодете шо најдех фоф неа ( и покажува секси црвена танга). Повече…

 • oбјавено од во ( Вицови )

  Стојан д’ткал и решил да иде на доктур за да види дали може да се реши некак това. Флази Стојан ке доктуро и го пита:

  - Ддддоооктуреее,  мммммоожетттте ли ддда ммми нннајддетте ллекк ззза мммое пррроблем?

  Доктуро му вика:

  - Абе че наеме. Ама има еден проблем.

  Стојан радосен вика:

  -Кажете доктуре.

  Доктуро зафата да му кажува леко:

  - Че иска да ви скрата 6цм од к*уро. Повече…

 • oбјавено од во ( 18+ , Gif-ови , Животни , Фотки )

  Засрби те, дека не те чеше….. Повече…

 • oбјавено од во ( Вицови )

  Игорчо одил си по пате и по едно време се маанал фоф една бандера, и почнал да тропа по неа, да к’ца и вика:

  - Женооооооо… Отворииииии…

  Видел го некој полицаец и му вика:

  - Добро не гледаш ле оти това е бандера ?! Повече…

 • oбјавено од во ( Вицови )

  Гоки врашча се дома навечер мртов пијан. Мартина му ја заклучува вратата и не го пушча да флезе. Гоки и вика:
  - Носа читки за најубавата жена на свето!!! Повече…

 • oбјавено од во ( Бисерко криејшн , Бисерко Продакшн , Вицови , Умотворби )

  Нов модерен календар за најупотребуваните муабети.

  1 јануари – 5 јануари – Како си помина за Нова Година?
  6 јануари – 14 јануари – Кај мене се падна паричката.
  15 јануари – 12 февруари – Утре почнувам со диетата. Повече…

 • oбјавено од во ( Вицови )

  Некоја баба цело време добивала на кладилницата. Нема ден, а она да не фане некој динар. Мара оди ф кладилницата и ја пита бабата:

  - Бабо, ка пишаш ти тиа утакмици та цело време добиваш?

  - Чедо, ја тека. Са, че идеш дома, че фанеш на маже ти к*ро и ако падне на лево 1, ако падне на десно 2, а ако е на среди х.

  Мара се зачудила и си ошла. После неколку дена оди и и вика на бабата: Повече…

 • oбјавено од во ( Вицови )

  Сашко му вика на професоро:

  - Професоре, слушете това е нешчо ногу важно… шопска салата, рачија, вотка, пилешки прсти, цело прасе, торта и ногу други работи само за 100 денари.

  На това зачудено професоро вика:

  Повече…

 • oбјавено од во ( Вицови )

  Плавуша оди на преглед кај гинеколог.
  - Докторе, бремена сум веќе трет месец, а немам стомак…
  Докторот: Повече…

 • oбјавено од во ( Видео , Животни , Луд народ )

  Јас едвај издржах да не ида фоф WC-то од смеање,коремо ме заболе, ошче се смеа като улаф, алал да им е :))) Повече…

 • oбјавено од во ( Вицови )

  Гледам комшијата фоф 04:00h простира:
  - А бе, комши, шо правиш?
  - Простирам!
  - А куга испра? Повече…

 • oбјавено од во ( Вицови )

  -Ако кажеш дека го скри накито, кажувам ти оти судо че ти намали казната.

  -Ама, друже судија фоф тове случај вие че прекршите законо. Повече…

 • oбјавено од во ( Вицови )

  Некои напишали статус…
  - Јас сам гордоста на мама….
  Други напишали статус…
  - Јас сам силата на тато…. Повече…

 • oбјавено од во ( Вицови )

  Оди Блажо да тера работа като продавач фоф една продавница. Се арно ама газдата му вика:

  - Куга продаваш нешчо на мушчеријата че му понудиш нешчо повече за повече да заработиме.

  Блажо се согласува и тргнува на работа.

  Една жена флази и си купува една тегла мајонез, а Блажо и вика:

  - Знаете со мајонез иде и кечап. Повече…

»