Бебешки статуси на фејсбук! :))

објавено од
singleimage

“Трудат се да ме хранат сос спанач: ка да реагирам?”
“Не сам мочкал цал ден, ка да се спаса од пелените, дубако … итн?”
“SOS! Мама спие цала нош!”
“Не ми даваа да си гризам прстите!!!” 
“Ка да фана мачето?”
“Одење фоф поликлиниката. Скурчи ми!!!”
“Не ми даваа на буричкам фоф песоко на мачето дека врши нужда: реакција?”
“Ставаа ме са спиа ошче фоф 9 саато. Ка са се справа сос това?”
“Помош! Моите слики сос голо газе са ми по Интернет! Ка да протестирам?”
“На одмор фоф странство – скапо ле е да си земем и родителите?”
“Пробал ле е некој сокче од Праска -а? На мен ми е убав од портокал…”
“Додека спија јас, ама само туку стенка фоф спалната? Шо се дешава”
“На вас целуваа ле ги газето?”
“Колку мобилни сте изгризали до са?”
“Помош! Облекуа ми патики – ка да стана да ода?”
“Ка да се науча да спија, без да испушча цицето на мама од устата? Ка заспија, само ми се лизга…”
“Услуги: Уметничко мацање сос каша по лицето”
“Носо на мама не е еластичен. Нормално ле е това?

“Помагете! Расте ми косме!”

“Продавам комплет мамино дрешe, големина 46″
“Мама като ненормална се радува на очите- на какоф специјалист да си ида?”
“На мен – пире од моркови, а на них – еурокрем. Дека е правдата?”
“Коремо на мама се подду. Шо треба това да значи?”
“Анкета: кој е пробал вкусове од други овошја? Кои са највкусни?”
“Зашо сестра ми ми прави фаци и ми се клешчи: ниска култура?”
“Анкета за доенчињата: шо искате мама да јаде за новогодишната вечер?”
“НАЈАДОХ СЕ!!! Ка да им објасна това на родителите?”
“Дека ми е носето?”, “Дека са ми очичките?”… Они стварно ле не знаат???”
“Ка да си играм сос влакната по градите на тате? Сос корнење он реагира като в’к. Кажете некој безболен начин”
“Треба ми социална помош. Немаме сол и шичер. Супата ја јада тека си. Површча ми се!”
“Помош! Сос новие памперс изгледам дебел. Кажете некој друг модел на памперс”
“Секој ден ме банаа. Има ле некои други като мен?”  Бебешки статуси на фејсбук! :)) | umotvorbi biserko  | Умотворби Смешно машко срце Мажје и жени Деца


Може и на тиа да се клика: , , , ,
avatar
Автор :

Е да, јас ги постирам тие постове. Давам се од себе за една ваша насмевка. Че работа колку шчо мога повече .. останете сос нас! <3 SuperBiserko www.biserko.mk