Вицови

 • објавено од

  Оди Беровец фоф Америка и го киднапираа… Бутнуваа го под вода, да го дават и му викаа:

  - Злато имаш ле ?

  - Немам… – Одговара Беровецо.

  Па го бутаа пола минута, вадат го и па го питаа:

  - Евра имаш ле ? Повече…

 • објавено од

  Маленко градче. Сите се познаваа. Фоф това градче имало касарна и команданто на касарната бил ногу принципиелен човек ама ногу глупав. Еден ден дошла една од жени на командантите шо са били под негова надлежност. Примил ја на муабет и жената почнала да расправја:

  - Команданте, мое маж вчера ми даде да му испера една кошула… и погодете шо најдех фоф неа ( и покажува секси црвена танга). Повече…

 • објавено од

  Стојан д’ткал и решил да иде на доктур за да види дали може да се реши некак това. Флази Стојан ке доктуро и го пита:

  - Ддддоооктуреее,  мммммоожетттте ли ддда ммми нннајддетте ллекк ззза мммое пррроблем?

  Доктуро му вика:

  - Абе че наеме. Ама има еден проблем.

  Стојан радосен вика:

  -Кажете доктуре.

  Доктуро зафата да му кажува леко:

  - Че иска да ви скрата 6цм од к*уро. Повече…

 • објавено од

  Игорчо одил си по пате и по едно време се маанал фоф една бандера, и почнал да тропа по неа, да к’ца и вика:

  - Женооооооо… Отворииииии…

  Видел го некој полицаец и му вика:

  - Добро не гледаш ле оти това е бандера ?! Повече…

 • објавено од

  Гоки врашча се дома навечер мртов пијан. Мартина му ја заклучува вратата и не го пушча да флезе. Гоки и вика:
  - Носа читки за најубавата жена на свето!!! Повече…

 • објавено од

  Нов модерен календар за најупотребуваните муабети.

  1 јануари – 5 јануари – Како си помина за Нова Година?
  6 јануари – 14 јануари – Кај мене се падна паричката.
  15 јануари – 12 февруари – Утре почнувам со диетата. Повече…

 • објавено од

  Некоја баба цело време добивала на кладилницата. Нема ден, а она да не фане некој динар. Мара оди ф кладилницата и ја пита бабата:

  - Бабо, ка пишаш ти тиа утакмици та цело време добиваш?

  - Чедо, ја тека. Са, че идеш дома, че фанеш на маже ти к*ро и ако падне на лево 1, ако падне на десно 2, а ако е на среди х.

  Мара се зачудила и си ошла. После неколку дена оди и и вика на бабата: Повече…

 • објавено од

  Сашко му вика на професоро:

  - Професоре, слушете това е нешчо ногу важно… шопска салата, рачија, вотка, пилешки прсти, цело прасе, торта и ногу други работи само за 100 денари.

  На това зачудено професоро вика:

  Повече…

 • објавено од

  Плавуша оди на преглед кај гинеколог.
  - Докторе, бремена сум веќе трет месец, а немам стомак…
  Докторот: Повече…

 • објавено од

  Гледам комшијата фоф 04:00h простира:
  - А бе, комши, шо правиш?
  - Простирам!
  - А куга испра? Повече…

 • објавено од

  -Ако кажеш дека го скри накито, кажувам ти оти судо че ти намали казната.

  -Ама, друже судија фоф тове случај вие че прекршите законо. Повече…

 • објавено од

  Некои напишали статус…
  - Јас сам гордоста на мама….
  Други напишали статус…
  - Јас сам силата на тато…. Повече…

 • објавено од

  Оди Блажо да тера работа като продавач фоф една продавница. Се арно ама газдата му вика:

  - Куга продаваш нешчо на мушчеријата че му понудиш нешчо повече за повече да заработиме.

  Блажо се согласува и тргнува на работа.

  Една жена флази и си купува една тегла мајонез, а Блажо и вика:

  - Знаете со мајонез иде и кечап. Повече…

 • објавено од

  Мики и Сандра на интимен состанок:

  Мики: Плашиш ле се?

  Сандра: Да…. Повече…

 • објавено од

  Две плавуши се допишуваа и едната и кажува како запознала некој дечко на интернет, а другата ја пита:
  - Прати ле ти слика? Повече…

 • објавено од

  Тарзан целие свој живот го поминал фоф џунглата и немал поим шо е това секс.
  Еден ден Џејн решила да му даде неколку часови сексуално воспитување и практично да му објасни.  Повече…

 • објавено од

  Разговараа Марко и Блажо колеги од работа фоф еден кафич фоф Берово:

  – Само шо ми кажа шефо две вести – добра и лоша. Која искаш прва да чуеш?

  – Ем ае лошата.

  – Изритаа ме од работа!

  Повече…

 • објавено од

  Мара се возила фоф авион и на попо шо седел до неа му рекла:

  - Дедо попе, да ве замола нешчо… Купих поклон за мама, електричен фен, ама ме е страх оти сам над лимитио та кога слетаме на ареодромо че ми го земат. Може ле да го скриете под мантијата, вас и тека не ве проверуваа.

  Попо и рекол:

  - Важи чедо, ама ако ме питаа јас не знам и нечу да лажа.

  После цариниците го сопираа попо и го питаа.

  - Дедо попе, имаш ле нешчо да пријавиш. Повече…

 • објавено од

  Мартина и Јован  се караа, цапат маалата и Мартина му вика :

  - Е са че видиш ти говедо, од денеска се праа за пари:

  1. Миење паници – 300денари,

  2. Праење ручук – 500ден

  3. Секс – 1000 !!!

  Завршува караницата, че си легнуваа и Јован и вика:

  - Ајде, ама имам само 730ден….. Повече…

 • објавено од

  Шета се Зоки по плоштадо и една убава мома поминува до него. Он а стига и и вика:

  - Извинете, може ле да ве сликам.

  Момата зачудено го пита: Повече…

»