Јавна кашча

објавено од
singleimage

Флазат двујца пијани фоф јавна кашча и викаа:

-       Искаме да пробаме секс сос педер!

Одговорние тамо им рекол:

-       Извинете ама тука немаме геј жиголо!

И едено од них рекол:

-       Ее, 1000 евра даваме и да неможем да најдеме педер…

И шефо ка ги чул им рекол:

-       Еми за 1000 евра јас че ви дам…

Вторие пијан:

-       Виде ле бе, педере има, ние пари немаме!

Јавна кашча | cutuci pictures ergenje vicovi alkosi dzumbus  | секс Пијани Педере Мажје Алкоси Јавна кашча


Може и на тиа да се клика: , , , , ,
avatar
Автор :

Били си три офци. Едната фанала на лево, втората на десно, а третата по них!