Ка се лупи јабака (левел азијат)

објавено од

Ти додека да ја олупиш он и че ја исере. Толку шо е брз :D


Може и на тиа да се клика: , , , , , ,
avatar
Автор :

Били си три офци. Едната фанала на лево, втората на десно, а третата по них!