Каков татко – таков син

објавено од
singleimage

- Тате, учителката по математика те вика. 
- Шо се деси? 
- Пита ме: 
“Колку е 9 по 7?”, а јас и кажувам:”63″, па ме пита: 
“А 7 по 9?”, и јас: 
- Исти к*р  e …. 
- Сварно, зачудил се башчата, – Добро, че ида. 
Наредние ден сино го пита: 
- Тате, оди ле фоф школата? 
- Ошче не сам. 
- Куа че идеш, иди и кее учитело по физичко.
- Зашчо па каде него? 
- Имахме час, накара ме да дигна десната нога, дигнах а. После левата, дигам а, после ме накара да дигна и десната нога, дигам а. И вика, дигни и левата. И јас му одговарам: 
” Та на к*ро ле че виса?” 
- Тека е, – вика башча му, – арно, че ида. 
Наредние ден сино па го пита: 
- Тате, оди ле фоф школата? 
- Ошче не.
- Не оди, искараа ме. 
- Зашо бе? 
- Викнаа ме каде директоро, флегнувам, и там седат учителката по математика, учотело по физичко и учителката по географија. 
- А учителката по географија за кој к*р е дошла? – попитал башчата.
- И јас попитах истото!  Каков татко   таков син | vicovi  | Смешно Подршка Вицови Вицове виц


Може и на тиа да се клика: , , , ,
avatar
Автор :

Е да, јас ги постирам тие постове. Давам се од себе за една ваша насмевка. Че работа колку шчо мога повече .. останете сос нас! <3 SuperBiserko www.biserko.mk