Покрај Субрата Рој, курви еден рој….

објавено од
singleimage

И после како да не им замерам на оние сељанкине од провинција? Дигаат ноги и се пердашат за едно преселување во смрденото Скопје. Онаа наша затуцана и промашена манекеница би се нагузила али само доколу Субрата сака да ја зима у Индија.Тој можел да и помогне во манекенската кариера. Јеби га. Тоа шо не го дава мајката природа некад го дава парата. Ама некад. Физичкиот недостаток и менталната оскудација многу често можат да ги покријат зеленбашите. Држи онаа теза дека сите жени се курви, само цената им е различна. Тоа им беше маката и дилемата. Дали е можно да си ја излуфтираат пичката у хотелската соба на индискиот тајкун некако? Онаа манекенкана дури прифаќа да биде и втора жена на Субрата. А овој нозете ги искрши за некоја наша сељанка на која простачината и извира од очи… Памтам кога Македонија играше со Англија пред неколку години и кога еден тон наши елитни курветини ги нацртаа своите газови во Александар Палас. Кога доаѓа ваква ѕверка у Скопје тие елитни пичкетини стануваат подолни од гомно. Кога немаат ангажман делат лекции по морал низ етер. Курви со тапија! Разликата помеѓу овие курви и оние кај телевизија е таа шо овие елитниве може да го примат само еднаш и цела година да одмараат. На тој начин забораваат од шо крој се и почнуваат да се замишљаат дека се Мајка Тереза. Оние покрај МТВ треба да се шинат од теслачење за да можат со такси да си одат дома. На крај ем ќе трујат на ебачина, ем ќе мора добро да отспијат за утрешната нова сеанса. Водата у Вардар не може да ја заплакне пичката на дрољата исто како шо не може престојот у Алексадар Палас да им го обели образот на нашите елитини курвештии. Покрај Субрата Рој, курви еден рој….  | prikazni od bulevarot biserko biserko  | Умотворби Субрата Рој приказни од булеварот ороспии курви индија инвестиција Featured Субрата има јахта која кошта колку цел возен парк на владата на нашата држава. Ја иам едино гомнена јахта која ја пуштам да плови низ канализацијата кога после серка пуштам вода. Водостојот на Вардар нараснува а мојот прдеж после ова престанува да смрди. Сигурно на Субрата прдежот мириса на роза. Сигурно он сабајле ко ќе се опрди исто е као низ газот да му дувнал озонер или освежувач на воздух. Е затоа ја неам шанса да доџапам елитна курва. Е затоа на Субрата уше на Аеродром му се смешкаат и пичурките им крекаат. Неговиот прдеж е со мирис на цветна вегетација. Мојот е контаминиран од конзумација на ефтини салами, ефтини скари и ефтини вина. Не би било лошо државата под итно да ја легализира проституцијата. Кога Субрата Рој ќе отвара хотели низ Охрид од старт ќе има потенцијални работнички и давачки на сексуални услуги за пари. За без пари не сакат ни здраво да напраат. Знаат тие. Оние акционери од МПЦ може да скокаат колку сакаат. Не ја продавале земјата за 200 000 евра..ќе ја продадат за 250 000 сигурно. Кога можеа на Изгрев да му џапнат милион сигурно сега рачунаат дека Субрата ќе ја дофати раката подлабоко во џебот. А попој ко попој……Ќе те опаљушат колку шо можат повеќе. Истиот метод ќе го испробаат и со Субрата. На крај фино лепо ќе се согласат….заедно со Аце Петрески комуњарот….Тој и онака ја бојкотира државата. И државата го бојкотира него. Си го шетаат Субрата низ Охрид а Ацета никој не го есапи. Јеби га. Да беше Аце откај преродбениците фацата ќе му ја озрачеа од сликање. Среќа негова не е….

Текстот е превземен од:Приказни од Булеварот

Може и на тиа да се клика: , , , , , , ,
avatar
Автор :

Без Цензура…..+18…Блогот на Кристијан Македонски(Пума)

  • Кристијан Македонски(Пума)