2PAC во живо на фестивало COACHELLA 2012

објавено од

Да, снимката е ф живо, ама финтата која Тупак го претставува на бината се вика холограм. Кои превари постојат денеска. Сос некакво апаратче, еден клик, и оп, пред тебе игра Бијонсе. Интересно :D


Може и на тиа да се клика: , , , , , , ,
avatar
Автор :

Били си три офци. Едната фанала на лево, втората на десно, а третата по них!